Lukićevo odbijanje da putuje u Moncu dobilo svoj nastavak: Ko se pokajao, a ko izvinjavao posle skandala u Torinu!

16.08.2022

06:37

0

Autor: 24sedam

Razočarani Srbin nije pristao da igra zbog neispunjenih obećanja uprave

Lukićevo odbijanje da putuje u Moncu dobilo svoj nastavak: Ko se pokajao, a ko izvinjavao posle skandala u Torinu!
profimedia-0691980951 - Copyright Profimedia

Kapiten Torina Saša Lukić uputio je izvinjenje klubu  zbog odbijanja da bude deo ekipe na meču prvog kola Serije A protiv Monce, prenosi na svom sajtu novinar Đanluka Di Marcio.

Ovaj izvor, takođe, navodi da će fudbaler i klub uskoro početi razgovore o produženju ugovora. Podsetimo, ranije je objavljeno da je Lukić odbio da ode na meč sa Moncom, o čemu je telefonom obavestio trenera Ivana Jurića.

Prema pisanju raznih medija, srpski reprezentativac bio je nezadovoljan činjenicom da mu klub nije produžio ugovor uprkos obećanjima da će to učiniti ovog leta. Njegov postupak zasad je jedino prokomentarisao trener Jurić, koji je rekao pred novinarima da ne razume ovakav način iskazivanja protesta i da sve to nije bilo dobro izvedeno od mladog Srbina. Veliko je pitanje posle svega da li će Lukić zadržati kapitensku traku.

Lukićev ugovor sa Torinom važi do kraja juna 2024. godine. Torino je pobedio Moncu na gostovanju rezultatom 2:1. Za "bikove" su nastupili Vanja Milinković-Savić i Nemanja Radonjić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike