Ko priča protiv Kataija, neka računa da me ozbiljno vređa, on kod mene ima dva života! Stanković odgovorio zabrinutim kritičarima

14.08.2022

08:59

0

Magiko u poslednjim utakmicama nije postigao gol, pa su se probudile sumnje pred Makabi

Ko priča protiv Kataija, neka računa da me ozbiljno vređa, on kod mene ima dva života! Stanković odgovorio zabrinutim kritičarima
43232 - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Fudbaleri Crvene zvezde sa 4:0 su savladali ekipu Voždovca u šestom kolu Superlige, te u najboljem raspoloženju dočekuju okršaj u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona i dvomeč sa ekipom Makabija iz Haife.

Međutim, jedan od ponajboljih igrača Zvezde, Aleksandar Katai, u prethodna dva meča je ostao bez gola i asistencije, te je trener ekipe Dejan Stanković, govorio i o Magiku.

- Sale kod mene ima dva života, ne dva kredita. Ja Saleta volim, obožavam ga. Eto, to vam je kažem. To je Sale Katai. Znači slobodno da napištete da on kod mene ima dva života - objasnio je Dejan Stanković, te dodao:

- Da mi stavljamo pod upitnik Aleksandra Kataija.... Ne znam stavrno da li još nešto da kažem. Ne znam kako da se izrazim, a da ne bude grubo. Da to loše ne izgleda u novinama. Evo, ovako ću: “Koda neko nešto kaže protiv Kataija, to je kao da me ozbiljno vređa. Baš da me ružno vređa. Moram opet da ponovim da Sale kod mene ima dva života".

Dozvolio je sebi Stanković i da prokomentariše letnji prelazni rok, te progovorio i o transferu Adua.

- Nezahvalno mi je da komentarišem igrače koji nisu u Crvenoj zvezdi, a u svlačionici imam 27 ili 28 momaka koje neizmerno poštujem. E sad, ako klub radi na tom polju, a znam da radi. Znate i sami da već dugo pričamo o Adu, i vama sam govorimo o njemu. Ima tome godinu dana. Pričali smo i prošlog leta i prošle zime... Ne bih da komentarišem dok ne zaduži opremu. Jeste dobar profil igrača koji igra ispred odbrane.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike