Partizanova deca se igrala u Šapcu

21.10.2020

14:15

0

Metalac eliminisao Mačvu u Kupu Srbije

Partizanova deca se igrala u Šapcu
Copyright MN Press

Prošle sezone Mačva je eliminisala Metalac u šesnaestini finala Kupa Srbije. Ove godine usledio je revanš. U Šapcu Mačva – Metalac 1:2 (0:0).

Ovo je treća pobeda tima iz Gornjeg Milanovca nad Mačvom, pošto su izabranici Žarka Lazetića slavili u Superligi (2:1), kao i na pripremnoj utakmici pred start sezone (1:0).

Posle ravnopravnog prvog poluvremena, usledila su uzbuđenja. Sjajno je Partizanov đak i momak koji se spominjao kao potencijalno pojačanje crno-belih Jovan Vlalukin pronašao Milisavljevića koji je posle pasa preko čitave odbrane zatresao mrežu. Izjedančio je Obrovac i to iz jedanaesterca, da bi tačku na ovaj meč stavio momak koji je takođe bio deo Partizana u mlađim kategorijama Arambašić.

Rezultati i parovi šesnaestine finala Kupa Srbije

Napredak – OFK Žarkovo 2:1 (0:1), Mačva – Metalac 1:2 (0:0), Voždovac – RFK Grafičar, Smederevo – Radnički, Jedinstvo-Vojvodina, Sušica – Spartak, Novi Pazar – Čukarički, Kabel – Radnik, Rad – Kolubara, Trajal – TSC, Mladost – Dinamo, IMT – Inđija, Radnički – Proleter (14.30), Partizan – OFK Bačka (16),  Javor – Radnički 1923 (18), Crvena zvezda – Zlatibor (odloženo)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike