Majka francuskog fudbalera nezgodan pregovarač! Traži platu za sina od koje se Englezima zavrtelo u glavi

11.08.2022

16:43

0

Autor: 24sedam

Ako propadnu pregovori mogao bi Srbin da dospe u žižu premijerligaša

Majka francuskog fudbalera nezgodan pregovarač! Traži platu za sina od koje se Englezima zavrtelo u glavi
rabio sergej - Copyright Profimedia

Pregovori između fudbalera Juventusa Adrijena Rabioa i uprave Mančester junajteda dospeli su u ćorsokak.

Razlog uobičajen! Kako navodi britansko izdanje Dejli mejla, puklo je zbog preteranih zahteva igrača i njegove majke Veronik kada je reč o visini plate.

Prema navodima ovog izvora, majka fudbalera koja ga zastupa, zatražila je od rukovodstva Junajteda godišnju platu od 7.000.000 evra, koju trenutno prima u Juventusu.

Predstavnici "crvenih đavola” smatrali su da su zahtevi previsoki, pa su trenutno pregovori zaustavljeni. Sami klubovi su se već dogovorili oko obeštećenja i ono će iznositi oko 17.700.000 evra. Rabio je karijeru započeo u akademiji Mančester sitija. Od 2010. do 2019.  bio je član PSŽ, u kojem je na 227 mečeva postigao 24 gola i 14 asistencija.

Rabio je pre tri godine prešao kao slobodan igrač u Juventus, potpisavši ugovor do leta 2023. godine. Mediji u Italiji su pisali da će Sergej Milinković-Savić ostati u Laciju, uprkos nekim ranijim najavama da bi mogao da se preseli na Old Traford. U fudbalskim krugovima se veruje da bi Rabio zauzeo to mesto u veznom redu koje bi bilo namenjeno Srbinu iz Lacija, ali ako sve propadne u pregovorima Francuza sa engleskim klubom možda bi ta priča o Sergeju i Junajtedu mogla da postane ponovo aktuelna.

BONUS VIDEO:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike