Užasni detalji sa suđenja fudbalskoj legendi: Modrice su od grubog se*sa, ne od nasilja

11.08.2022

09:19

0

Ona kaže da je Gigs tukao, advokati odgovaraju da je "sponzoruša"

Užasni detalji sa suđenja fudbalskoj legendi: Modrice su od grubog se*sa, ne od nasilja
Tan2022-8-8_14224358_0 - Copyright Tanjug/Danny Lawson/PA via AP

Rajan Gigs je nesporno jedan od najvećih britanskih i evropskih fudbalera svih vremena, ali je već duže vremena poznato da je jako loš čovek, do te mere da ga se cela porodica javno odrekla.

Javnosti je to postalo poznato pre nekoliko godina kada je otkriveno da je tokom svog braka održavao ljubavnu vezu sa suprugom svog rođenog brata Rodrija. Nakon razvoda i javnog ograđivanja cele porodice od njih dvoje, usledili su novi skandali.

Novembra 2020. uhapšen je pod sumnjom da je napao svoju tadašnju devojku i njenu sestru. Optužnica je podignuta za fizički napad, ali i za "nasilničko ponašanje i kontrolu nad njom".

Suđenje je počelo, a sada isplivavaju grozomorni detalji od kojih se zaista prevrće želudac. Ne zna se da li su gori navodi optužnice, ili način na koji Gigsovi advokati brane svog klijenta.

Njegova tadašnja devojka Kejt Grevil rekla je da je Gigs izbacio iz hotela u Dubaiju sa modricama. Ona je policiji u Emiratima prijavila napad. Optužnica navodi i da su njeni prijatelji primetili modrice, ali da je ona rekla da je to od "grubog se*sa".

Ipak, Gigsovi advokati su je pitali zašto svojoj prijateljici i poslovnoj partnerki Elsi Rut nije rekla da se desio napad.

- Bilo me sramota, nisam htela da priznam – odgovorila je Grevilova, na šta je advokat odgovorio:

- Ta modrica je od grubog se*sa i oboje ste u njemu jako uživali! – što je Grevilova negirala.

To ubeđivanje je trajalo neko vreme, pokazane su i poruke u kome tužiteljka piše da "sunčanje ide dobro" da pokrije modricu. Advokat je sve vreme insistirao na grubim odnosima, što je Grevilova negiranja.

Odbrana je kopala i dalje po njihovom intimnom životu, a Gigsov advokat je pokazao da je fudbaler kupio lisice, malo veslo za udaranje, kao i donji veš.

Istina, Grevilova je rekla da želi partnera "jako", ali da je na fotografije ovih sado-mazo pomagala pitala "Šta je to?".

Osim ovoga, porotnici su mogli da čuju da joj je Gigs govorio da "nije dostojna da bude majka", da je udario glavom u lice, posle čega se Grevilova rasplakala.

- Pojavio se niotkuda i samo me udario glavom u lice. Pala sam unazad, usne su mi se odmah nadule. Rukama sam pokrila usta, a mogla sam da osetim krv.

Ona je rekla da je našla dokaze za njegovo neverstvo, kao i da se sve vreme ponašao manipulativno i da je hteo da je kontroliše. Gigsovi advokati su je optužili da je "sponzoruša".

Veza je trajala tri godine…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike