Mitrović žali za pobedom protiv Liverpula, veruje u uspešnu sezonu: Ovaj Fulam je drugačiji! (VIDEO)

06.08.2022

16:23

0

Srpski napadač za TV Arena sport o povratničkoj avanturi u Premijer ligi

Mitrović žali za pobedom protiv Liverpula, veruje u uspešnu sezonu: Ovaj Fulam je drugačiji! (VIDEO)
MITROVIC_IZJAVA_06082022_Moment - Copyright Printscreen/Arena sport

Srpski reprezentativac, Aleksadar Mitrović, je fantastično otvorio sezonu Premijer lige postigavši dva pogotka u remiju sa Liverpulom.

Dva puta je Fulam vodio na ovom meču, ali su crveni ipak uspeli da dođu do boda. Upravo iz tog razloga, Mitrović je istakao da rezultat jeste dobar, ali da ipak ostaje gorak ukus:

- Da nam je neko pre utakmice ponudio bod, bili bismo zadovoljni. Jeste dobar rezultat, ali je utisak ipak gorak jer smo dva puta vodili. Naivno smo primili golove, tako da možemo da kažemo da smo ispustili dva boda danas. Ali Bože moj, igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu, uzeli smo bod i idemo dalje - rekao je dvostruki strelac za TV Arenu sport.

Tajming i udarac glavom kod prvog gola je bio izvanredan:

- Znam kako Keni (Tete) centrira, ostavio sam malo prostora jer sam znao da će lopta biti malo viša, poslužio sam se malo rukama i lopta je završila u mreži.

Drugi pogodak je postigao sa bele tačke, kada je neposredno pre toga oboren od strane Virdžila Van Dajka:

- Krenuo je da se povlači u šesnaestercu što je bio pravi momenat da ga napadnem, da probam da ga varkom tela izbacim. Zakačio me je po kolenu i kada sam osetio kontakt pao sam. Mislim da je bio čist penal - rekao je on, pa rekao da svakodnevno vežba izvođenje jedanaesteraca:

- Nadam se da ću nastaviti sa golovima, osećam se lepo i komforno, vežbam penale svakodnevno. Dokle god je tako, nastaviću da šutiram.

Za kraj, otkrio je kakvi su ciljevi i ambicije Fulama za ovu fudbalsku godinu:

- Cilj kada uđete u Premijer ligu je da u njoj tu prvu godinu i ostanete, pa onda polako. To je primarni cilj i sve preko toga je neki plus. Ranije nam nije polazilo za rukom, ali mislim da smo sada drugačija ekipa. Menadžer je drugačiji, ekipa ima drugi mentalitet, želimo da se takmičimo sa svima. Verujemo u sebe, kao i navijači i nadam se da ćemo ove sezone biti veliko iznenađenje za sve.

Fulam u narednom kolu gostuje Vulverhemptonu 13. avgusta od 16 časova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike