Fulam slavi Mitrogola! On je životinja koja mnogo radi za tim i čini to na fantastičan način!

06.08.2022

18:05

0

Autor: 24sedam

Trener i kapiten londonskog tima oduševljeni izdanjem Srbina

Fulam slavi Mitrogola! On je životinja koja mnogo radi za tim i čini to na fantastičan način!
profimedia-0712408289 - Copyright Profimedia

Premijer liga je na svom startu videla Aleksandra Mitrovića u punom sjaju. Srpski napadač postigao je dva gola u remiju Fulama sa Liverpulom (2:2) u prvom meču nove sezone i dok reprezentativac Orlova žali za trijumfom protiv favorizovanog rivala, njegovo izdanje kuju u zvezde kapiten i trener londonskog kluba.

Vođa Fulama na terenu Tim Rim izjavio je da je Mitrović "prava životinja" i da će londonski klub biti dobro sve dok Srbin postiže golove.

- Kada mu je dan, on je prava životinja i pokazao je to ponovo danas. Dokle god Mitrović postiže golove, mi ćemo biti na dobrom mestu.

Amerikanac je istakao da Fulam više neće biti takozvani ''''jo-jo klub'''' koji godinama unazad ispada iz Premijer lige i vraća se u nju.

- To je na medijima da diskutuju. Mi znamo gde želimo da budemo, mi znamo gde su nam srca, mi znamo gde su nam umovi i na kraju, znamo šta treba da uradimo da bismo bili ovde - rekao je Rim.

S druge strane, trener Marko Silva izjavio je da Aleksandar Mitrović donosi njegovom timu mnogo više od samog postizanja golova.

- Za mene nije važno šta ljudi pričaju o Mitroviću. Ja sam ovde da izvučem najbolje od svojih igrača, to je moj posao. Ponoviću nešto što sam rekao 20 puta prethodne sezone, on radi mnogo više od postizanja golova. Radi mnogo za tim i čini to na fantastičan način. Tera rivale da budu stalno pod pritiskom - izjavio je Silva posle utakmice na „Krejven kotidžu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike