Vratio se u Zvezdu i smeši mu se Liga šampiona! Nećemo da stanemo!

10.08.2022

05:13

0

Autor: 24sedam

Ukupan rezultat je bio 7:0 u korist crveno-belih

Vratio se u Zvezdu i smeši mu se Liga šampiona! Nećemo da stanemo!
FK Crvena zvezda04 - Copyright FK Crvena zvezda

Dupla pobeda nad Pjunikom je donela Crvenoj zvezdi plej-of za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Posle 5:0 u Beogradu, u Jerevanu je bilo 2:0.

Doprinos je dao i povratnik u redove crveno-belih, Nemanja Milunović.

- Imamo malo vremena da se odmorimo, pa razmišljamo o sledećoj utakmici u prvenstvu. Stiže potom i poslednja pred ulazak u Ligu šampiona. Ne stajemo ovde i znamo naš motiv. Idemo ka grupi Lige šampiona - počeo je Milunović koji je, kao i ostatak ekipe znao da ne sme da bude opuštanja.

- Jesmo oslabljeni, ali bezbroj puta sam govorio da svaki momak koji je tu zaslužuje svoju  minutažu. To su momci i danas pokazali. Izmenjen sastav, ali i pored tih 5:0, nema opuštanja. Drago mi je što smo bez primljenog gola prošli Pjunik. Radujem se zbog momaka koji su bili dostojna zamena našim povređenim igračima. Još jednom bih čestitao momcima prolazu u poslednju rundu kvalifikacija. Idemo malo da odmorimo i smirimo glavu, jer smo do sada bili skoncentrisani samo na Pjunik. Razmišljamo o prvenstvu i naravno o utakmici koja nas očekuje sledeće nedelje.

Već za subotu zakazan je superligaški duel, sa Voždovcem, na stadionu "Rajko Mitić".

- Iskren da budem, ja volim da idem korak po korak. I posle pobede u Beogradu sam rekao da dolazimo ovde da maksimalno dobro odigramo utakmicu, bez primljenog gola. Drago mi je što smo pobedili i što je tako. Okrećemo se Voždovcu. Ne smemo potcenjivati nikog i gledamo našu igru. Prvo taj korak za vikend u prvenstvu, a potom i plej-of. Nadam se da ćemo se zajedno radovati Ligi šampiona.

Znam da su navijači uvek uz nas, ali oni nas iznenađuju iz utakmice u utakmicu. Naravno, fantastična bude gde god da odemo. Čak su i ovde nadjačali navijače protivnika. Za njih se treba boriti i ginuti. Svaku utakmicu idemo na pobedu - podvukao je Milunović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike