E to se zove otpremnina! Inter platio Sančezu 5 miliona evra samo da ode, Čileanac već ima novi klub!

09.08.2022

05:17

0

Autor: 24sedam

Iskusni fudbaler karijeru će nastaviti na Velodormu za 3 miliona evra godišnje

E to se zove otpremnina! Inter platio Sančezu 5 miliona evra samo da ode, Čileanac već ima novi klub!
profimedia-0691401366 - Copyright Profimedia

Čovek ima smisla za biznis očigledno. Čileanski fudbalski internacionalac pošteno se opario samo od raskida postojećeg ugovora. A kad potpiše novi, očekuje se veoma brzo, njegova zarada biće znatno uvećana!

Aleksis Sančez (33) nije više igrač Intera, a da bi došlo do sporazumnog raskida saradnje klub iz Milana morao je da iskešira 5 miliona evra na ime otpremnine!

Ako se zna da bi ih nastavak saradnje sa Čileancem koštao minimum 7 miliona onda se može reći i da su u Interu napravili dobar posao. Jesu platili mnogo, ali  su bar nešto uštedeli.

Tih 5 miliona je samo trenutna zarada Sančeza koji je već pronašao novi  klub. Očekuje se da prođe medicinske preglede i ozvaniči već dogovorenu saradnju sa Olimpik Marseljom.

 

 

A na Velodormu će prema dogovoru svake godine zaraditi još po 3 miliona evra. Ako sve bude kako je planirano tamo će se zadržati najmanje dve godine.

Iz ugla Olimpika mogao bi to da bude veoma dobar posao jer će konkurencija u napadu, koja je i onako veoma dobra, biti još jača. A konkurencija po nepisanom pravilu donosi i bolji učinak pojedinca.

Uostalom ko to još ne bi voleo da na platnom spisku ima Luisa Suareza, Arkadijuša Milika, Dmitrija Pajea, Sedrika Bakambu, pa sada i Aleksisa Sančeza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike