Gotova stvar! Lajpcig uradio veliki posao, iz Čelsija stiže dobor poznato lice, bio je mašina za golove!

07.08.2022

11:38

0

Autor: 24sedam

Timo Verner napušta Stamford Bridž i vraća se u klub u kom je briljirao

Gotova stvar! Lajpcig uradio veliki posao, iz Čelsija stiže dobor poznato lice, bio je mašina za golove!
verner - Copyright Profimedia

Posle dve godine, ispostaviće se neuspelog, izleta u Englesku, dosadašnji fudbaler Čelsija Timo Verner ponovo će zadužiti dres Lajpciga!

Dogovor je postignut i nemački reprezentativac ponovo će zaigrati u domovini i to za klub u kom je prosto briljirao. Od 2016. do 2020. igrao je za Lajpcig i na 127 utakmica postigao 78 golova. Kada to uporedimo na samo 10 golova na 56 mečeva u Čelsiju jasno je da mu Stamford Bridž nikako nije prijao.

Iako je bilo nekoliko klubova koji su pokazali interesovanje  za Vernera, svi su uglavnom bili zainteresovani za pozajmicu, a Čelsi nije bio voljan da pristane na tu opciju.

Kada je i sam Verner rekao da nema nameru da ostaje u ekipi u kojoj ne može da dobije očekivanu minutažu, u priču se uključio Lajpcig.

 

 

Sa svojim nekadašnjim napadačem su se lako i brzo dogovorili, a sada je, kako prenosi  dobro upućeni Italijan Fabricio Romano sklopljen sporazum i na relaciji dva kluba.

Moglo bi se ispostaviti da je Lajpcig napravio fenomenalan  posao, a sam Verner  bi mogao da doživi  "drugu mladost". Budući  da mu je tek 26 godina nema dileme da ima šta da pokaže u godinama koje dolaze.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike