Ode još jedna trenerska glava u Superligi! Voždovac traži novog šefa struke!

08.08.2022

19:10

0

Autor: 24sedam

Posle Radnika i novosadske Mladosti, Zmajevi se rastali sa strategom koji ih je poveo u novu sezonu

Ode još jedna trenerska glava u Superligi! Voždovac traži novog šefa struke!
20220805vmJandric3 - Copyright MN Press

Nastavlja se trenerski ringišpil u Superligi Srbije. Posle Radnika i Mladosti GAT, dosadašnjeg šefa struke smenio je i Voždovac. Iako su, za razliku od prva dva rivala, Zmajevi sasvim solidno ušli u sezonu što se tiče bodovnog salda (osam od mogućih 15), čelnici beogradskog superligaša očigledno nisu bili zadovoljni fudbalskim stanjem ekipe, pa su u ponedeljak objavili rastanak sa Nebojšom Jandrićem.

Razloge za promenu šefa struke na krovu TC „Stadion“ verovatno treba tražiti u veoma neefikasnoj igri Voždovca na početku nove takmičarske godine. Zmajevi su u prvih pet kola postigli samo dva gola (jedan iz prekida) i sasvim je realna pretpostavka da je upravo tu jedan od glavnih razloga što su se odgovorni u klubu odlučili da krenu u potragu za novim trenerom.

- Kao što je svima poznato, Voždovac je klub koji neguje tradiciju razvoja mladih igrača ali i trenera. Stručnjak poput Jandrića činio se kao idealan izbor za nas, ali je ipak došlo do razilaženja kad su određene ideje i principi u pitanju. Obostrano smo osetili momenat krize u igri, iako rezultati to nisu pokazivali – kazao je direktor Zmajeva Miloš Mirković i dodao:

- Zahvalni smo Nebojši što je i on prepoznao situaciju i trenutak kada je ekipi potrebno osveženje i promena, te smo zajednički postigli dogovor o prekidu saradnje. U ime kluba i svoje lično ime mu želim mnogo sreće u nastavku karijere - rekao je Mirković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike