Trenerska vrteška u Superligi radi punom parom! Rastali se Žigić i Mladost GAT!

01.08.2022

20:57

0

Autor: 24sedam

Novosadski klub traži novog stratega

Trenerska vrteška u Superligi radi punom parom! Rastali se Žigić i Mladost GAT!
Branko Žigić - Copyright MN Press

Trenerska vrteška u Superligi radi punom parom. Nije se lopta pošteno ni zakotrljala terenima po Srbiji, a dva člana elitnog ranga domaćeg fudbala već traže nove stratege.

Posle Radnika, koji se rastao sa Aleksandrom Lintom, razlaz sa dosadašnjim šefom struke Brankom Žigićem ozvaničio je i debitant u Superligi Mladost GAT.

- Branko Žigić više nije šef stručnog štaba Mladosti GAT. Zahvaljujemo mu se na svemu što je učinio za naš klub u ovih mesec i po dana koliko je sedeo na klupi. Želimo mu mnogo uspeha u daljem radu. Ime naslednika biće poznato u narednim danima - stoji u saopštenju Mladosti.

Podsetimo, Novosađani su jednom već začudili fudbalsku javnost u Srbiji, kada su se rastali sa trenerom koji ih je uveo u superligaško društvo Ljubomirom Ristovskim. Njegovo mesto preuzeo je Žigić, koji je bajkovito počeo posao istorijskim, prvim u Superligi, trijufom protiv Radnika.

Ipak, u naredna tri meča Mladost je osvojila samo jedan bod (porazi od Vojvodine i Čukaričkog, između kojih je bio remi sa Voždovcem u Beogradu), što očigledno nije zadovoljilo rukovodstvo kluba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike