Zvezdin Herkules je stigao! Azarov predstavljen, Marin mu je pričao o crveno-belima!

07.08.2022

11:22

0

Autor: 24sedam

Mladi levi bek iz Gruzije već najavio Ligu šampiona

Zvezdin Herkules je stigao! Azarov predstavljen, Marin mu je pričao o crveno-belima!
Azarovi - Copyright Printscreen/YouTube

Zvanično je! Dosadašnji fudbaler Dinama iz Batumija Irakli Azarov novo je pojačanje Crvene zvezde!

Talentovani fudbaler iz Gruzije najavljen je tokom dana zanimljivom porukom: "Herkules je stigao". Mladi levi bek (19) otkrio je da je i pre dolaska u Beograd znao neke stvari o crveno-belima.

 

 

- Pričao sam sa Markom Marinom, rekao mi je neke stvari o Zvezdi. Znam da je veliki klub sa mnogo uspeha. Mislim da ćemo igrati Ligu šampiona, bolji smo od Makabija! Za mene je velika stvar da budem deo ovog tima - rekao je Azarov na predstavljanju.

Nije Marin jedini iz Zvezde za koga zna...

- Znam Kataija, Rodića, Kangvu... Znam neke igrače. Zvezda uvek ima velike igrače i andam se da će sve biti dobro u budućnosti.

Printscreen/YouTube
 

 

Mladi fudbaler iz Gruzije pričao je i o treneru Crvene zvezde.

- Znam da je Stanković bio veoma poznat igrač, a sada možemo da kažemo da je sjajan trener. Verujem da ću od njega mnogo naučiti i napredovati u karijeri.

Zvezdin "Herkules" važi za najboljeg levog beka u Gruziji. Veoma je snažan fudbaler, zavidne brzine i odličnog šuta sa distance. U dresu Dinama odigrao je 64 utakmice, postigao četiri gola i upisao 10 asistencija, što je veoma dobra statistika za mladog defanzivca.

Za reprezentaciju Gruzije zabeležio je osam  nastupa.

 

 

Iralklija je javnosti predsavio sportski direktor Crevene zvezde Mitar Mrkela.

- Dugo smo tražili nekoga ko može da bude rotacija u paru sa Milanom Rodićem i opredeli smo se za jednog mladog igrača. napredova je dosta u poslednjih godinu dana, verujem da će taj napredak nastaviti i u Crvenoj zvezdi. Različira je opcija u odnosu na Rodića, karakteriše ga pre svega ofanzivna igra. Naš stručni štab će imati mogućnost za drugačiju opciju na poziciji levog beka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike