Hrvat prošao kroz pakao na debiju: Uvrede i zvižduci od svojih navijača, fudbal ovakve scene ne pamti (VIDEO)

07.08.2022

19:59

0

Autor: 24sedam

Igor Tudor treba da razmisli o svom statusu u Olimpiku iz Marseja

Hrvat prošao kroz pakao na debiju: Uvrede i zvižduci od svojih navijača, fudbal ovakve scene ne pamti (VIDEO)
marsej - Copyright Printscreen/YouTube

Igur Tudor nije dobrodošao na Velodromu! Doček koji je doživeo na debiju protiv Remsa u meču 1. kola francuske Lige 1, malo je fudbalera ili trenera doživelo, jer je izviždan i vređan od navijača Olimpik Marseja tokom predstavljanja ekipe.

Hrvatski trener koji je došao sa klupe Helas Verone baš se nije potrudio da se dopadne navijačima. Umesto ulagivanja u zamenu za aplauze, on je odlučio da iz tima izostavi ljubimca navijača Dimitrija Pajea, što je samo bio jedan od razloga za stvaranje netrpeljivosti.

Pre toga on je gotovo sa većinom igrača ulazio verbalne sukobe o čemu su izveštavali svi mediji, a pojedini fudbaleri rekli su da im se unosio u lice i da je tražio fizički sukob.

Tudor očigledno nije pristalica mirnih metoda i nametanja autoriteta znanjem, već je odlučio da u Marseju zavede red ne prezajući da tu pokaže i svoje mišiće. Verovatno su na njegovu odluku uticale i priče da je Marsej proteklih sezona bio opterećen nedisciplinom igrača, pri čemu se često potencirala uloga Pajea u stvaranju loše radne atmosfere.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike