Srpskog reprezentativca "skinuli" sa aviona kad je krenuo na potpis! Jedan čovek je sve pokvario!

21.07.2022

07:09

0

Autor: D. N.

Lazović je u Veroni od 2019. godine

Srpskog reprezentativca "skinuli" sa aviona kad je krenuo na potpis! Jedan čovek je sve pokvario!
Darko Lazović - Copyright MN Press

Darko Lazović je već bio viđen u Olimpiku iz Marseja, ali taj posao (za sada) nije završen. Pregovore između nekadašnjeg prvaka Evrope i Verone je stopirao Kevin Strotman.

Naime, po reprezentativca Srbije Francuzi su čak poslali i avion, ali on nije poleteo. Kako prenose mediji iz "grada Romea i Julije", čelnici italijanskog kluba su ovaj potez napravili jer nisu uspeli da se dogovore sa Strotmanom. U prethodne dve sezone Olimpik je 32-godišnjeg Holanđanina slao na pozajmice u Đenovu i Kaljari. Tada je i "zapao za oko" menadžmentu Verone.

 

 

Strotman, koji je igrao i za Spartu Roterdam, Utreht, PSV i Romu ne želi da potpiše ugovor prema kojem bi primao manju platu od one koju je garantovao klub sa "Velodroma". Ona iznosi šest miliona evra i ostaje da se vidi da li će se nešto promeniti u tim pregovorima.

I dok se ne dogovore, nekadašnji fudbaler čačanskog Borca i Crvene zvezde neće dobiti dozvolu da ide. Lazović je 2015. godine iz Zvezde prešao u Đenovu, a četiri godine kasnije i u Veronu.

Prema procenama specijalizovanog Transfermarkta, Lazović trenutno vredi četiri miliona evra.

Nova sezona u Ligi 1 počeće 5. avgusta, a u Seriji A sedam dana kasnije. Utakmice francuskog i italijanskog šampionata možete da pratite na kanalima TV Arena sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike