Srbin će biti Bog u Firenci! Ništa Juve, ništa Inter, Milenković ostaje veran Fiorentini!

05.08.2022

15:21

0

Autor: 24sedam

Srpskog štopera detalji dele od potpisivanja novog ugovora sa Violom

Srbin će biti Bog u Firenci! Ništa Juve, ništa Inter, Milenković ostaje veran Fiorentini!
20211114mmRadost02 - Copyright MN Press

Srpskog reprezentativca Nikolu Milenkovića samo jedan potpis deli od statusa božanstva u Firenci. Navijači Fiorentine još pošteno nisu preboleli ni januarski prelazak Dušana Vlahovića u Juventus, a već su se mirili sa odlaskom još jednog miljenika iz Srbije.

Danima unazad jedino pitanje koje se postavljalo u italijanskim medijima bilo je da li će Nikola Milenković nastaviti karijeru u Juveu ili Interu, međutim izgleda da je došlo do ogromnog preokreta, na radost svih u Firenci.

„Gazeta delo Sport“ tvrdi: Milinković je na korak do novog ugovora sa Fiorentinom!

Ugledni italijanski sportski list tvrdi da je Bleki spreman da potpiše produžetak saradnje sa timom iz Firence i na taj način da zatvori vrata milanskom i torinskom velikanu, koji je poslednjih dana bio favorit za njegov angažman.

„Gazeta“ piše da čelnici Fiorentine nijednog momenta nisu imali pasivnu ulogu u „slučaju Milenković“. Iako su igraču i njegovom agentu Faliju Ramadaniju dali usmenu garanciju da će pustiti mladog štopera ovog leta, uporedo su činili sve što su mogli da ga ubede kako je ostanak na „Artemio Frankiju“ najidealnije rešenje za njega.

Takođe, reprezentativac Srbije i njegov agent su i te kako bili svesni da Fiorentina neće doveka čekati da joj neko ponudi dogovorenih 15 miliona evra za obeštećenje, a kako je vreme prolazilo razgovori dve strane o produžetku saradnje postajali su sve ozbiljniji i kako stvari trenutno stoje stavove su približili dovoljno da jedni drugima pruže ruke u znak dogovora.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike