Fiorentina Srbinu dala rok - Bleki ima još četiri dana da odluči!

31.07.2022

17:11

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac Orlova na raskrsnici

Fiorentina Srbinu dala rok - Bleki ima još četiri dana da odluči!
profimedia-0666136730 - Copyright Profimedia

Srpski reprezentativac Nikola Milenković nalazi se na raskrsnici. Ovog leta mladi defanzivac ulazi u poslednju godinu ugovora sa Fiorentinom, koja mu je, prema navodima pojedinih italijanskih medija, dala rok da se izjasni na ponudu koja se ne odbija.

Nedeljama unazad na Apeninima se spekuliše kako je nekadašnji đak Partizana na meti Junvetusa i Intera, ali nijedan od italijanskih velikana dosad nije zvanično zakucao na vrata „Artemio Frankija“.

S druge strane, čelni ljudi „viole“ bez dileme žele po svaku cenu da izbegnu scenario iz „slučaja Vlahović“, zbog čega su navodno jednom od najtalentovanijih štopera Evrope dali rok do 4. avgusta da odluči da li želi da potpiše novi ugovor sa klubom iz Firence ili ima u planu promenu sredine.

Sada mediji na „čizmi“ spekulišu da čelnici Juventusa čekaju konačnu odluku Srbina. Ukoliko se Bleki pred čelnike Fiorentine izađe sa željom da posle pet godina napusti Firencu, „stara dama“ bi mogla da napravi konkretan potez i na „Artemio Franki“ pošalje zvaničnu ponudu… Ukoliko je Inter ne pretekne…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike