Srbin oblači dres Intera! Italijani uvereni – potpisuje, samo je pitanje vremena!

08.07.2022

16:04

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac Orlova nadomak transfera karijere

Srbin oblači dres Intera! Italijani uvereni – potpisuje, samo je pitanje vremena!
20220324mmSetnja18 - Copyright MN Press

Srpski reprezentativac Nikola Milenković nadomak je transfera karijere. Mladi štoper, prema saznanjima medija na Apeninima, otvorio je vrata Intera i samo je pitanje vremena kada će zakoračiti preko praga „Đuzepe Meace“.

Nekadašnjem đaku Partizana ugovor sa Fiorentinom ističe narednog leta i izvesno je da neće doći do produžetka saradnje. Svesni su toga i u Firenci, pa su nedavno istakli da neće previše zatezati oko odlaska reprezentativca Orlova, s obzirom da je tekući prelazni rok poslednja prilika da zarade od prodaje igrača koji je na „Artemio Franki“ stigao iz Partizana 2017. godine za 5.1 miliona evra.

Italijani pišu da je Bleki odavno prelomio kako je Inter idealna sredina za nastavak njegove karijere i dodaju da se sada čeka samo da „neroazuri“ utanače detalje prodaje Milana Škrinjara u PSŽ, kako bi ta sredstva preusmerili na kupovinu Milenkovića.

Navodno, čelnici „viole“ spremni su da prodaju Srbina za 15 miliona evra, a italijanski mediji dodaju da Juventus i Napoli iz prikrajka prate situaciju spremni da reaguju ukoliko načelni dogovor Intera i mladog defanzivca propadne u poslednji čas. Što je malo verovatno da će se dogoditi…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike