Liverpulovo pojačanje otvorilo dušu: Bio sam mnogo nervozan na početku! Hoćeš da pričaš, a ne znaš ni reč engleskog

04.08.2022

15:31

0

Autor: 24sedam

Darvin Nunjez objasnio kako se sporazumeva sa saigračima

Liverpulovo pojačanje otvorilo dušu: Bio sam mnogo nervozan na početku! Hoćeš da pričaš, a ne znaš ni reč engleskog
profimedia-0689405721 - Copyright Profimedia

Najveće pojačanje Liverpula Darvin Nunjez rekao je za klupske medije da će sve bolje osećati kako bude više razumeo engleski jezik.

Trenutno se sa saigračima koji govore samo engleski sporazumeva rukama, dok sa Južnoamerikancima i Špancem Tijagom Alkantarom najviše vremena provodi i oni mu pomažu da se što brže privikne na nove uslove, drugačije od onih u Benfiki.

- U početku sam bio malo nervozan, pošto je sve bilo novo. To je kao kad izađeš iz jedne škole, pa pređeš u drugu i tamo te dočekaju svi novi drugovi u razredu. Kako su dani prolazili, osećao sam se opuštenije sa saigračima. Srdačno su me dočekali. Kad si novi, imaš malo tremu, a još više kada ne znaš jezik. Želite da komunicirate, a jednostavno ne možete - priča Urugvajac i nastavlja:

- Želite da ih razumete, ali ne ide. Ali, Milner govori španski, tu su Tijago i brazilski momci, kao i Luis Diaz , koji je takođe skoro stigao, tako da se sada osećam zaista dobro i mnogo opuštenije. Definitivno nisam tako nervozan kao prvih nekoliko dana.

Nunjez kaže da su najviše pomogli Firmino, Fabinjo, Fabio Karvaljo i Luis Dijaz.

- Razumem engleski, ali da budem iskren, sporazumevamo se znakovnim jezikom. Najviše su mi pomogli Južnoamerikanci kada je trebalo da se integrišem sa ostatkom grupe. Ali ide dobro. Sada izlazim najviše s njima, na taj način jedva da izgovorim reč na engleskom, ali kako vreme bude odmicalo, pokušaću da naučim engleski i tada ću moći više da pričam sa Igračima koji govore engleski - rekao je centarfor iz Urugvaja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike