Partizanova "luda glava" nikad se neće smiriti: Niko nije slavio ovako titulu kao bivši ljubimac "grobara" (VIDEO)

02.08.2022

05:51

0

Autor: 24sedam

Bivši napadač crno-belih otišao korak dalje od svih igrača poznatih po neobičnim proslavama

Partizanova "luda glava" nikad se neće smiriti: Niko nije slavio ovako titulu kao bivši ljubimac "grobara"  (VIDEO)
zabija1 - Copyright MN Press

Sećate li se Libijca Muhameda Zabije?

Partizan ga je nekoliko prelaznih rokova jurio da bi ga konačno doveo u leto 2012. godine. Saradnja nije potrajala zbog teškog prilagođavanja na evropski sistem rada, pa se afrički fudbaler brzo vratio igri u arapskim zemljama.

 

 

Već pet godina nastupa u Libiji, za Al Itihad iz Tripolija, sa kojim je pre dva dana proslavio osvajanje titule pobedom 2:1 protiv gradskog rivala Al Ahlija. Slavlje se logično sa stadiona prenelo na ulice, a Zabija se tu posebno istakao -  skokom na navijače sa krova autobusa!!

 

 

Zabija je uradio "prelom" kao da je u pitanju skok u bazen, a ne na ruke i glave mase ispod autobusa. Nije poznato da li je ovaj skok imao posledice, ali ostaje nada da su ga navijači sačuvali od težih povreda.

MN Press
Muhamed Zabija

Zabija (33) je odigrao samo četiri zvanične utakmice za crno-bele. Debitovao je na Malti u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a već u prvom kolu protiv BSK iz Borče postigao je gol. Sve se dobro odvijalo od starta, ali onda je pokazao i drugu stranu svog karaktera, jer nije želeo da trenira i da poštuje pravila koja su važila za sve igrače. Zato je bio često van ekipe, sve dok se u februaru 2013. godine nije dogovorio sa upravom Partizana oko raskida saradnje. Iz Partizana je otišao u Bahrein, a onda u Alžir i Tunis, dok se 2017. godine nije vratio u Al Itihad iz Tripolija. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike