Partizanu će biti malo lakše na Kipru! AEK se obratio UEFA – traži promenu termina!

01.08.2022

15:32

0

Autor: 24sedam

Crno-beli u Larnaki gostuju u četvrtak

Partizanu će biti malo lakše na Kipru! AEK se obratio UEFA – traži promenu termina!
20220723npGomes03 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u ne baš sjajnom raspoloženju pripremaju se za start evropske sezone. Posle četiri kola u Superligi crno-beli već zaostaju sedam bodova za Crvenom zvezdom, pa je i potpunom laiku jasno šta za Iliju Stolicu i njegove izabranike znači predstojeći dvomeč sa kiparskim AEK-om u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekspedicija kluba iz Humske put Larnake kreće u sredu, a danas su dobili jednu vest koja bi mogla malo da ih obraduje u moru negativnosti koje su se minulih dana nakupile oko njih. Naime, čelnici AEK-a poslali su u UEFA dopis sa molbom da im se odobri pomeranje početka utakmice za pola sata.

Duel kiparskog šampiona i Partizana prvobitno je trebalo da počne u 18.30 po lokalnom vremenu (17.30 po našem), ali je sada izvesno da će lopta sa centra AEK-ovog stadiona krenuti pola sata kasnije.

Ovo je svakako lepa vest za fudbalere Partizana, jer je igranje na Kipru u ovom periodu ekstremno teško usled velikih temperatura, što su najbolje na svojoj koži nedavno osetili igrači Midtjilenda, koji su tek posle penala uspeli da savladaju AEK i nastave put ka grupnoj fazi Lige šampiona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike