Katai poziva Delije: Da cela Marakana bude u crveno-belom!

01.08.2022

12:20

0

Fudbaleri Crvene zvezde plasman u Ligu šampiona kreću od meča sa Pjunikom

Katai poziva Delije: Da cela Marakana bude u crveno-belom!
Crvena zvezda - Radnik01 - Copyright MN Press

Fudbalere Crvene zvezde u  sredu 3. avgusta (20.45) kreću u borbu za plasman u Ligu šampiona.

Prva prepreka ka tom cilju je Pjunik koji stiže na Marakanu, a jedan od najboljih igrača crveno-belih Aleksandar Katai poziva Delije da popune tribine i tako im pomognu u meču sa jermenskim predstavnikom.

- Sezonu smo startovali sa četiri pobede, na najbolji mogući način i nema razloga da tako ne nastavimo već u sredu. Očekuje nas utakmica protiv tima koji je prvak Jermenije i sigurno neće biti lako, ali moramo da budemo realni i kažemo da na Marakani ni mnogo veći klubovi ne mogu da se naigraju fudbala. Utakmica protiv Radnika je možda bila i najbolja od starta sezone, mislim da su navijači uživali doslovno od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka i na krilima toga dočekujemo Pjunik. Svi smo uzbuđeni pred utakmicu u sredu, verujem da je takvo raspoloženje i kod navijača i očekujem pun stadion - počeo je Katai. 

Kao i ostali prvotimci, i Katai je oduševljen idejom da svi dođu u Zvezdinim dresovima i da se tribine oboje u crveno-belo.

- Fantastična ideja. Nadam se da će biti što više Kataija na tribinama. Šalu na stranu, razgovaramo međusobno o tome i oduševljeni smo. Biće to atmosfera za pamćenje i sjajna slika koju ćemo poslati - svi zvezdaši kao jedan. Verujem da će to sve biti propraćeno dobrom partijom na terenu, te da će spektakl zaista biti potpun. Siguran sam da nas očekuje jedno lepo avgustovsko veče i da ćemo na najbolji mogući način startovati ovogodišnji evropski put - zaključio je Katai. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike