Tragedija u Bosni: Branio u subotu, sutradan pronađen mrtav ispred diskoteke!

31.07.2022

10:59

0

Mato Matić bio čuvar mreže nižerazredne Mladosti iz Domaljevaca

Tragedija u Bosni: Branio u subotu, sutradan pronađen mrtav ispred diskoteke!
matic - Copyright Printskrin/facebook

 Još jedna sportska tragedija. U Bosni i Hercegovini preminuo je 20. godišnji Mato Matić, golman niželigaša FK Mladost iz Domaljevaca.

On je kako se navodi na Fejsbuk stranici kluba u subotu branio na utakmici, a dan kasnije pronađen mrtav u automobilu pored jedne diskoteke u Orašju.

Povodom velike tragedije oglasila se i Mladost, napominjući da je na tragičan način izgubljen život mladog sportiste. 

 

 

- Današnji dan će se pamtiti po gubitku jedne mlade duše, člana našeg kluba, člana našeg tima i osobe koja je od malena krasila kopačkama naš teren i naš gol. Crno je osvanulo jutro nad našim selom. Iskreno saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Jedan ovako mladi život ne bi smeo ovako da se završi. Mato se u zadnjih godinu dana posvetio nekim višim ciljevima, akademiji i policijskoj uniformi, a uz to nastavio je davati svoj doprinos i na zelenom travnjaku. Hvala ti Mato na svakom treningu, na svakoj utakmici koju si odigrao i svakom minutu koju si proveo s nama - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Bodri nas sada sa nekog drugog, boljeg mjesta, budi spokojan, budi miran, a mi ćemo nekako krenuti dalje, u tvoju čast. Neka ti je laka crna zemlja, topla postelja, a tvoj odlazak je znak da ništa u životu nema i neće imati smisla, da ništa materijalno nije vredno i da se nikad ne zna kako jedan dan može završiti. Mi ćemo se teško izboriti s tim da te nema, ali ostaje za tobom mnoštvo uspomena, puno smijeha i lepih trenutaka. Počivaj u miru božjem, anđele!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike