Tragedija koja je potresla region: Preminuo mladi crnogorski fudbaler!

27.11.2021

09:32

0

Lekari su se više od 24 časa borili za njegov život nakon što je doživeo nesreću u mesto Sjerogošte nadomak Kolašina

Tragedija koja je potresla region: Preminuo mladi crnogorski fudbaler!
Screenshot (3) - Copyright Youtube printscreen

Veoma tužne vesti stižu iz Crne Gore. Fudbaler tamošnjeg Jezera, Mirza Đurđević (21) preminuo je kasno sinoć od posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila u četvrtak, prenose Vijesti. U ovaj klub stigao je na početku sezone iz Petrovca gde je igrao tri godine.

Lekari su se više od 24 časa borili za njegov život nakon što je doživeo nesreću u mesto Sjerogošte nadomak Kolašina. Spasa ipak nije bilo, uprkos velikim naporima i nadanju da će Mirza uspeti da pobedi u najvećoj životnoj borbi.

Đurđević je u nesreći zadobio povrede glave i nalazio se u komi, a trener Jezera, Mladen Lambulić je odmah potvrdio da je njegov fudbaler imao nezgodu i da se nalazi u Kliničkom centru Crne Gore.

Tužna sudbina htela je da njegova utakmica protiv Podgorice protekle sedmice bude njegova poslednja u životu. U karijeri je nastupao i za mlađe kategorije Budućnosti, kao i za Otrant iz Ulcinja. Na terenima Prve lige Crne Gore odigrao je ukupno 63 meča.

Njegovi klubovi, saigrači, ali i veliki broj fudbalera, trenera, sportskih radnika, navijača sa nevericom je primila vest o njegovoj smrti. Oni su se molili za njegov život putem društvenih mreža, nadali su se pozitivnom ishodu, ali Đurđević nije izdržao.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike