Kangva ofanzivu Zvezde krunisao pogotkom, Katai i Pavkov rešili pitanje pobednika (VIDEO)

29.07.2022

20:55

0

Crveno-beli potvrdili pobedu i nove bodove

Kangva ofanzivu Zvezde krunisao pogotkom, Katai i Pavkov rešili pitanje pobednika (VIDEO)
Kangva - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde duplirali su prednost nad ekipom Radnika u meču četvrtog kola Superlige, 2:0.

Nakon što je crveno-bele do prednosti doveo Mirko Ivanić u 12. minutu, nastavila se ofanziva domaćina i u drugom delu meča.

Ređale su se prilike crveno-belih, sve vreme se igralo na polovini Radnika, a onda je Kings Kangva jednu šansu krunisao pogotkom.

Igrao se 64. minut, lopta je stigla do Kangve, koji je pas primirio levom nogom, te je prebacio na desnu, napravio dribling i "raspalio" sa oko 20 metara. Iskoristio je što je Stefan Ranđelović izašao sa gol linije, te loptu poslao u rašlje.

Mladi golman Surduličke ekipe nije mogao ništa, osim da paradom ulepša pogodak.

Igrao se 71. minut, a Katai je večeras stigao do pogotka. Ređao je sjajan napadač prilike, te se konačno i upisao u listu strelaca. Kangva je još jednom sjajno šutirao sa distance, lopta se od stative odbila u noge Kataiju, koji je rutinski krunisao odličnu rolu na večerašnjem meču.

Samo četiri minuta kasnije, Pavkov je na tacni dobio loptu od Mirka Ivanića, te je glavom "zakucao" u mrežu Ranđelovića. Radnik je potpuno nadigran u poslednjim minutima duela, 4:0.

Bilo je pitanje razlike kojom će Zvezda trijumfovati. U 81. minutu, Gejlor Kanga je bio siguran sa penala, da bi veoma brzo po polasku sa centra, Bukari u polukontri povisio na 6:0. Radnik nije uspeo da spreči nalet silno motivisanog rivala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike