Ronaldo je zvao na piće, pa završili kod njega do tri noću! Zbog vatrene Alison svima skače pritisak, a posebno Kristijanu!

26.07.2022

08:43

0

Autor: 24sedam

Novinarka, pevačica, i glumica prisetila se kako je odjavila Portugalca, koji joj je dugo slao poruke

Ronaldo je zvao na piće, pa završili kod njega do tri noću! Zbog vatrene Alison svima skače pritisak, a posebno Kristijanu!
Alison Ekman5 - Copyright Printscreen/Instagram/alyeckmann

Dok po nekoliko puta dnevno dobijamo "pouzdane" informacije o tome gde će Kristijano Ronaldo nastaviti karijeru, stiže priča o tome kako se svojevremeno zapalio za Amerikanku Alison Ekman (31).

Ova novinarka,  pevačica i  glumica na društvenim mrežama izluđuje svoje pratioce vrelim fotkama, pa nije teško zamisliti zbog čega je čuveni portugalski fudbaler poželeo da bude s njom. Slučajno poznanstvo pretvorilo se u flert, a Ronaldo je  hteo i više od toga.

- Bila sam voditeljka na predstavljanju njegovog parfema i tad sam ga upoznala. Počeli smo da  pričamo na zabavi i on me je  pozvao na piće. Rekla sam da nema šanse jer radim sutra, ali su me prijatelji ubeđivali da pristanem. Pristala sam pod jednim uslovom, da me njegov vozač odveze kući kada to poželim - prisetila se vatrena Alison, pa objasnila kako je  izgledalo to "piće" na koje ju je Kristijano pozvao:

- Završili smo u kući uz nekoliko čaša šampanjca. Ostali smo zajedno do tri ujuttru, a onda sam otišla. To je to, ništa se nije desilo!

 

Ronaldo ipak nije bio  spreman da tek tako prihvati "ne" zanosne  Amerikanke.

- Pitao me je za broj telefona i dopisivali smo se nekih mesec dana. Bilo je veoma prosto, pitanja šta radiš i dogovori da sam na poslu. Tu je stavljena tačka. Možda je očekivao da se pozove u njegovu kuću, ali ja ne idem po kućama i ne spavam sa nekim samo zato što je poznat - ispričala je Alison.

Ronaldo je ostao kratkih  rukava, ali se to ne može reći za one koji izazovnu Amerikanku prate na društvenim mrežama. Svako malo ih počasti i pokaže koliko je zgodna i lepa. Pitanje je samo kako se Kristijano oseća kada je vidi tako razgolićenu...

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike