Bila je žena srpskog šampiona, danas svoje telo pokazuje na društvenim mrežama i daje savete za dobar izgled (FOTO, VIDEO)

23.07.2022

14:36

0

Autor: 24sedam

Britanka Džesika Oli ima preko 780.000 pratilaca na Instagramu

Bila je žena srpskog šampiona, danas svoje telo pokazuje na društvenim mrežama i daje savete za dobar izgled (FOTO, VIDEO)
oli6 - Copyright Instagram printscreen

Britanka Džesika Oli bila je kratko vreme srpska snajka. Ljubav iz detinjstva sa srpskim plivačkim rekorderom Veljom Stjepanovićem završila se odlaskom kod matičara u ranoj mladosti.

Kasnije je pričala fanovima na Instagramu da je odlazeći iz očevog zagrljaja ka budućem suprugu znala da pravi pogrešan potez u životu, pa je ta njena neiskrenost od samog početka brzo dovela do kraha njihove zajednice.

Oboje su danas srećni u svojim drugim ljubavnim vezama. Džesika je napustila Dubaji gde se upoznala sa Veljom i živi u Londonu, dok je Velja vezan više za Beograd.

Džesika je u međuvremenu postala veoma popularna fitnes i joga instruktorka, koja svoje savete daje preko socijalnih mreža. Nekadašnja plivačica danas ima savršeno izvajano telo, a ako ste mislili da je lako došla do takve figure, probajte da radite isto što i ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Olie (@jessicaolie)

 

Budite spremni na sate i sate rada u teretani kao i na svakodnevno vežbanje joge u kućnim uslovima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike