Samo jedan dan, a dva potpisa! Vošina deca ostaju!

25.07.2022

14:07

0

Autor: 24sedam

Saradnja će biti nastavljena do juna 2025. godine

Samo jedan dan, a dva potpisa! Vošina deca ostaju!
Uroš Kabić - Copyright MN Press

Samo dan posle remija sa Spartakom, uprava Vojvodine saopštila je dobru vest, tačnije dve dobre vesti. Ugovore sa "Starom damom" iz Novog Sada produžili su Uroš Kabić i Dragan Kokanović, obojica do juna 2025. godine.

Kabić je dete Vojvodine, a za prvi tim Voše odigrao je 31 utakmicu i postigao dva gola.

 

 

- Izuzetno mi je drago što smo postigli dogovor i što ću ostati u klubu u kom sam ponikao, jer smatram mogu da ostavim dublji trag. Nadam se da ću se vratiti na teren kroz desetak dana i onda idemo u nove izazove i dokazivanja.

U klub su došli novi ljudi, koji su doneli potrebnu energiju i Vojvodina je onakva kakva treba da bude. Prezadovoljan sam igrom ekipe u prva tri kola (sedam bodova prim. aut.) i nadam se da ću doprineti da budemo još bolji i da nastavimo u istom smeru - rekao je Kabić, a kao što je rečeno, saradnja je nastavljena i sa Kokanovićem.

Ponikao je u Vojvodini, a proteklu polusezonu proveo je na pozajmici u Kabelu, gde će igrati do kraja 2022. godine.

- Fenomenalan je osećaj nakon što sam potpisao novi ugovor sa Vojvodinom. Zahvaljujem upravi, direktoru i svima u klubu na ukazanom poverenju. Što se tiče mog statusa, očekujem da nastavim da igram na pozajmici u Kabelu do decembra, do kada imam ugovor, a nakon toga ćemo videti, sve je na meni.

 

 

Konkurencija je u Vojvodini sada još jača, ekipa je odlično otvorila sezonu, očekivanja su velika i nadam se da će tako i ostati - rekao je Kokanović.

U narednom kolu, Vojvodina će gostovati Radničkom 1923, dok je derbi sa Crvenom zvezdom odložen.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike