Matić se setio svog rata sa Mihajlovićem u reprezentaciji Srbije: Prestao sam da mu se javljam na pozive

23.07.2022

17:34

0

Autor: 24sedam

Pojačanje Rome uskoro će se videti sa bivšim selektorom "orlova"

Matić se setio svog rata sa Mihajlovićem u reprezentaciji Srbije: Prestao sam da mu se javljam na pozive
mati1 - Copyright MN Press

Novi fudbaler Rome Nemanja Matić juče je ispričao kako se po treći put u igračkoj karijeri našao pored legendarnog Žozea Murinja sa kojim je sarađivao u Čelsiju i Mančester junajtedu, a danas je objavljeno i kako je tekla njegova saradnja sa Sinišom Mihajlovićem dok su branili boje Srbije kao selektor i igrač.

Matić je te godine Mihajlovićevog službovanja na klupi nacionalnog tima bio najbolji igrač Benfike, ali iz nekog razloga današnji trener Bolonje nije ga video kao opciju na poziciji zdanjeg veznog. Do pomirenja je došlo neposredno pre utakmice protiv Hrvatske na Marakani (1:1), a Matić ju je završio sa drugim žutim kartonom u 75. minutu.

- Tada sam bio mlad i nisam bio deo njegovih planova, više sam voleo da napustim reprezentaciju pre nego što me izbaci. Prestao sam da se javljam na pozive. Kasnije smo razjasnili, on je sjajna osoba i odličan trener - rekao je Matić.

Mihajlović je uspeo da vrati Matića i nekako da prizna svoju grešku što ga ranije nije pozivao u svoj tim, ali je izgubio Adfema Ljajića zbog (ne)pevanja himne i Nevena Subotića. Tadašnji štoper Borusije Dortmund bio je dugo ignorisan od selektora, da bi posle odlične partije protiv Hrvatske u Beogradu odlučio da zauvek kaže "zbogom" nacionalnom timu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike