Brazilska legenda dovodi Srbina: Nastasić napušta Fiorentinu zbog Mundijala u Kataru!

20.07.2022

07:54

0

Autor: 24sedam

Bivši štoper Partizana mogao bi da zaigra u Ronaldovom timu

Brazilska legenda dovodi Srbina: Nastasić napušta Fiorentinu zbog Mundijala u Kataru!
20211012npNastasic4 - Copyright MN Press

Srpski reprezentativac Matija Nastasić nalazi se jednom nogom van Fiorentine, jer povratak u Firencu nije prošao onako kako su očekivale obe strane.

Nastasić je retko dobijao šansu od dolaska iz Šalkea, a kako iskusni štoper želi da bude u konkurenciji za tim Srbije na SP u Kataru ove godine, logično je što će potražiti novi klub gde će više igrati ove jeseni.

Prema pisanju nekoliko španskih portala Nastasić je ponuđen Valjadolidu, povratniku u Primeru na čijem je čelu čuveni Brazilac Ronaldo.

Prepreke gotovo i da nema, uprkos ugovoru do 2023. godini, jer se očekuje da će njegov agent Fali Ramadani lako pronaći tačku u kojoj se presecaju interesi sve tri strane.

To znači da će se Fiorentina osloboditi njegove velike plate, dok će nešto manja platežna moć španskog kluba biti kompenzovana dužim ugovorom za igrača koji ima 29 godina.

Nastasić je počeo svoju internacionalnu karijeru u Fiorentini posle odlaska iz Partizana. Nakon samo jedne sezone u Seriji A prešao je u Mančester siti za 15,5 miliona evra, a kasnije je igrao i za Šalke iz Gelzenkirhena.

BONUS VIDEO:     

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike