Borusija grozničavo traži zamenu za Alea! Kontaktirani Luis Suarez i Edin Džeko!

20.07.2022

20:05

0

Autor: 24sedam

Milioneri se iznenada našli u velikom problemu

Borusija grozničavo traži zamenu za Alea! Kontaktirani Luis Suarez i Edin Džeko!
profimedia-0704232790 - Copyright Profimedia/Photo Laurent Lairys/DPPI

Iznenada se Borusija Dortmund našla u ogromnom problemu. Dijagnostikovan tumor testisa Sebastijanu Aleu, koji je na „Vestfalen“ stigao nedavno kao zamena za Erlinga Halanda, primorao je čelnike „milionera“ da se hitno bace u potragu za novim napadačem.

Svako ko je ikada imao dodira sa sportom može da pretpostavi na kakvim su mukama odgovorni u sportskom sektoru Borusije, koji su se „rastrčali“ na više strana kako bi pronašli najbolje dostupno rešenje…

Nemački „Skaj“ prvi je objavio da su „milioneri“ kontaktirali Luisa Suareza, koji je slobodan u izboru nove sredine posle rastanka sa madridskim Atletikom. Verovatno ni sjajni Urugvajac ne bi imao ništa protiv da se preseli u Bundesligu, jer bi u tom slučaju sigurno bio u top formi na predstojećem Mundijalu koji će, izvesno, biti poslednji u njegovoj sjajnoj karijeri.

Ipak, nekoliko sati kasnije iz Italije je stigla malo drugačija informacija. Borusija razmatra angažovanje Edina Džeka. Iskusni bosanskohercegovački napadač već ima iskustva igranja u Bundesligi, jer je četiri godine proveo u Volfsburgu, s kojima je uspeo da se popne i na nemački tron.

Ipak, mediji na „čizmi“ smatraju da Dortmund neće imati nimalo lak posao u pokušaju da angažuje Džeka, zbog toga što Inter ne želi da ga pusti da promeni sredinu.

Teški dani za sve u Borusiji…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike