Užasna vest iz Nemačke! Tadićevom bivšem saigraču otkriven tumor!

18.07.2022

21:29

0

Autor: 24sedam

Sebastijan Ale momentalno napustio trening kamp

Užasna vest iz Nemačke! Tadićevom bivšem saigraču otkriven tumor!
Sebastijan Ale - Copyright Profimedia

Leto iz snova pretvorilo se u noćnu moru Sebastijana Alea. Tek što je stigao u Borusiju iz Dortmunda, snažnom centarforu je dijagnostikovan tumor testisa. Užasnu vest na svom „tviter“ profilu potvrdili su i „milioneri“, čiji je trening kamp u švajcarskom Bad Ragazu doskorašnji fudbaler Ajaksa momentalno napustio.

Bajkovito je bilo prethodnih nedelja, kako na "Vestfalenu", tako i kod reprezentativca Obale Slonovače. Posle sjajne sezone u Ajaksu i brilijantnih partija u Ligi šampiona, Ale je stigao u Dortmund kao projektovana zamena za Erlinga Halanda.

Nažalost, lepa priča se prebrzo pretvorila u horor. Visoki centarfor se jutros požalio da se ne oseća dobro, da bi se tokom lekarskih ispitivanja ukazala opaka bolest.

Ovo su šokantne vesti za Alea, ali i za sve nas. Čitava Borusijina porodica želi Sebastijanu najbrži mogući i potpuni oporavak i nadamo se da ćemo uskoro biti u prilici da ga ponovo zagrlimo. Uradićemo sve što je u našoj moći da dobije najbolje lečenje i terapiju - rekao je sportski direktor "milionera" Sebastijan Kel.

Čelnici Borusije, potpuno opravdano i očekivano, zatražili su u narednim danima od javnosti poštovanje Sebastijanove privatnosti, uz obaveštenje da će klub u dogovoru sa fudbalerom davati obaveštenja o razvoju situacije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike