Zvezda ispunila veliku želju Dejanu Stankoviću! Mitrović stigao na Marakanu!

18.07.2022

16:00

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli potvrdili dolazak talentovanog fudbalera

Zvezda ispunila veliku želju Dejanu Stankoviću! Mitrović stigao na Marakanu!
20220710ivZvezdaRadnickiNis59 - Copyright MN Press

U danu kada su saznali ime potencijalnog rivala na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde dobili su još jedno pojačanje za predstojeće izazove.

Novi član srpskog šampiona postao je Stefan Mitrović, dosadašnji fudbaler niškog Radničkog.

Iako je prvi čovek Nišlija Ivica Tončev nedavno poručio da talentovani igrač ne može da napusti „Čair“ za manje od milion evra, crveno-beli su objavili da su iskoristili izlaznu klauzulu iz ugovora koji je Mitrović imao sa Nišlijama.

- Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je u skladu sa ugovorom definisanom izlaznom klauzulom za igrača Stefana Mitrovića, ponudio i uplatio danas 500 hiljada evra uvećanih za pdv na račun Radničkog iz Niša. Na taj način Stefan Mitrović je od danas član FK Crvena zvezda i staviće se na raspolaganje šefu stručnog štaba našeg kluba Dejanu Stankoviću – objavili su crveno-beli.

Novi fudbaler Zvezde je rođen u Kruševcu, deo detinjstva proveo je u Kanadi i ima pasoš i te države. Mitrović je u Radnički stigao 2019. godine, a za reprezentaciju Srbije igrao je u kategorijama do 20 i 21 godine.

- Crvena zvezda želi dobrodošlicu Mitroviću i veruje da će ostaviti značajan trag u našem klubu – stoji na kraju objave na zvaničnom sajtu kluba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike