Uh, kako će Nišlije žaliti… Da je ovo ušlo, Partizanu ne bi bilo spasa - prečka se verovatno još trese! (VIDEO)

15.07.2022

21:59

0

Autor: 24sedam

Crno-beli su imali i mnogo sreće na Čairu

Uh, kako će Nišlije žaliti… Da je ovo ušlo, Partizanu ne bi bilo spasa - prečka se verovatno još trese! (VIDEO)
Screenshot 2022-07-15 at 23.40.52 - Copyright Printscreen/Arena sport

Dugo će se u Nišu prepričavati večerašnje gostovanje Partizana. Odavno Radnički nije bio bliže da obori na kolena favorizovanog rivala, u poslednjih 20 minuta ušao je sa ogromnih 3:1, ali su crno-beli na kraju „Čair“ napustili neporaženi golom Rikarda iz penala u nadoknadi vremena.

Bili su izabranici Tomislava Sivića konkretniji rival u derbiju 2. kola Superlige. Blickrigom na startu drugog poluvremena bacili su crno-bele na konopce i da Slobodan Urošević u 71. minitu nije postigao gol verovatno bi se noćaš u gradu na Nišavi slavila velika pobeda.

Slavila bi se izvesno i pored tog gola levog beka „valjka“, da je sreća samo malo pogledala domaćina, koji je dva puta na današnjem meču pogađao prečku, a ta druga će verovatno još dugo peći „meraklije“.

Igrao se 81. minut, Radnički je vodio 3:2, a Pejović je namestio loptu na ivicu kaznenog prostora sa desne strane kako bi izveo slobodan udarac. Odlučio se kapiten Nišlija na direktan šut ka golu, Stevanovića je već bio savladan, ali je njegovu mrežu sačuvao okvir gola, koje se verovatno još trese podno severne tribine niškog stadiona…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike