Ovo odavno nismo videli u srpskom fudbalu! Čekajući Partizan, Sivić uradio isto ono što i Prosinečki u Zvezdi

14.07.2022

12:18

0

Autor: 24sedam

Nišlije su u uvodnom kolu izgubile od Zvezde sa 4:0

Ovo odavno nismo videli u srpskom fudbalu! Čekajući Partizan, Sivić uradio isto ono što i Prosinečki u Zvezdi
Tomislav Sivić - Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog imali su najteži mogući raspored na početku nove sezone u Superligi Srbije. U uvodnom kolu gostovali su Crvenoj zvezdi i bili ubedljivo poraženi, a sada ih očekuje domaćinstvo, Partizanu. Zanimljivo je da su "večiti rivali" u pomenutom prvom kolu, upisali identične pobede, od 4:0.

Duel na "Čairu" je najavio Tomislav Sivić, šef struke niškog tima, ali i uradio nešto što se veoma retko dešava. Izdiktirao startnih 11, što je na primer radio Robert Prosinečki dok je bio trener Zvezde.

- Živimo u svetu modernih tehnologija i prosto je nemoguće da ja nešto pokušam da sakrijem. Kao što mi otprilike znamo ko će igrati za njih, tako i oni znaju ko će igrati za nas.

Duel protiv Partizana će početi sledeća postava: Drobnjak, Aksentijević, Savić, Tolordava, Mlađović, Pejović, Marjanović, Dimić, Jovanović, Mitrović i Petrov. To je najbolje što sada imamo, a nedostaje nam samo Jamkam, koji se polako oporavlja nakon što je bolovao od malarije - kazao je Sivić, a zatim porokomentarisao i narednog protivnika.

- Imamo najteži mogući raspored. Posle Zvezde nam sledi meč sa Partizanom, koji je dobro otvorio šampionat i sigurno će ovde doći po pobedu. Mi to znamo, poštujemo njihovu ambiciju, ali imamo isti cilj. Igramo u Nišu i želimo trijumf. Igraćemo otvoreno i napadački kao na Marakani, a nadam se da ćemo sada biti mnogo uspešniji u realizaciji.

Partizan igra drugačije od Zvezde, a najveća opasnost preti nam od Rikarda, koji je sjajan napadač. Partizan je dobro ukomponovan tim, sa kvalitetnim fudbalerom na svakoj poziciji.

Moj kolega Ilija Stolica je trener koji do cilja voli da dolazi kroz pas igru i to je njegov tim dobro demonstrirao u Ivanjici. Da bi to usavršio trebaće mu vremena, ali se na toj utakmici jasno videlo šta on hoće od svoje ekipe i mi smo se temljeno pripremili da to zaustavimo i pokušamo da se nametnemo na terenu. Spremni smo i motivisani i ulazimo u meč naoštreni, sa velikom željom da zabeležimo pobedu na našem stadionu - zaključio je strateg Radničkog.

Karte za ovaj susret prodaju se po cenama od 600 dinara za južnu i severnu tribinu, 800 dinara za istočnu i zapadnu, dok je za mesto u loži potrebno izdvojiti 2.000 dinara.

Pravo na slobodan ulaz imaju deca do osam godina, deca iz škole FK Radnički "Ivan Krstić Beli" i lica sa invaliditetom.

Ulaznice se danas do 17 sati prodaju na biletarnici na istočnoj tribini stadiona "Čair", a na dan utakmice će prodavati na istom mestu od 10 sati do početka meča. U petak u istom terminu počinje prodaja ulaznica na biletarnici ispred hale "Čair", a tamo će se prodaja vršiti isključivo za severnu tribinu.

Meč će početi u 20 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike