Levandovski se vratio u Bajern i izazvao još veći haos! Poljaku prete smrću, saigrači ne znaju kako da se ponašaju!

12.07.2022

15:05

0

Autor: A. Š.

Iskusni napadač došao sam u Nemačku zbog brige za bezbednost porodice

Levandovski se vratio u Bajern i izazvao još veći haos! Poljaku prete smrću, saigrači ne znaju kako da se ponašaju!
profimedia-0684300883 - Copyright Profimedia

Saga Bajerna i Roberta Levandovskog dostigla je novi nivo. Nemački mediji pišu da je poljski napadač stigao u trening kamp Bavaraca i tim potezom samo izazvao još veći haos u svlačionici minhenskog velikana.

Ugledni i u prilike u Bajernu odlično obavešteni „Bild“ piše da je sjajni centarfor u utorak odradio lekarske preglede, uz dodatak da nije imao nameru da bojkotuje obaveze u nemačkom šampionu. Poljak je odlučio da maksimalno profesionalno izvršava svoje obaveze iako je svima jasno da jedva čeka da napusti Minhen i preseli se u Barselonu.

Takođe, njegovim povratkom stvorila se velika konfuzija u samoj ekipi. „Bild“ piše da su trener Nagelsman i igrači Bajerna svesni koliko je situacija napeta i da je odlazak Levandovskog neizbežan, zbog čega se u svlačionici stvorila veoma ružna klima zbog toga što niko ne zna kako se treba ponašati prema poljskom reprezentativcu.

S druge strane, mediji u domovini Roberta Levandovskog dodatno podgrevaju atmosferu tvrdnjama da njihov legendarni fudbaler poslednjih dana dobija pretnje smrću, zbog čega je odlučio da se u Minhenu pojavi bez supruge i dece, koje nije želeo da izlaže bespotrebnom dodatnom stresu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike