Bajernov novi dres nikoga nije ostavio ravnodušnim! Neki su oduševljeni, mnogi razočarani: Pozajmljena lepota! (FOTO)

07.07.2022

15:36

0

Autor: 24sedam

Garnitura Bavaraca za gostovanja već je viđena u prošlosti

Bajernov novi dres nikoga nije ostavio ravnodušnim! Neki su oduševljeni, mnogi razočarani: Pozajmljena lepota! (FOTO)
profimedia-0704936943 - Copyright Profimedia

Period je godine koji fudbalski zaljubljenici najviše vole. Dok sportski sektori klubova širom sveta formiraju timove za nastupajuću sezonu, marketing timovi polako promovišu garniture dresova koje mnogi navijači svakog leta s nestrpljenjem iščekuju.

Pogotovo fanovi najvećih i najbogatijih klubova na Starom kontinentu, koji imaju tu privilegiju da im tehnički sponzori kreiraju jedinstvenu opremu.

 

 

Tako se minhenski Bajern pohvalio garniturom dresa za gostovanja u nastupajućoj sezoni koji je izazvao lavinu reakcija, ali ono što marketing stručnjaci najviše vole – nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 

 

Na prvi pogled oprema je sjajna. Beli dres za zlatnim motivima minhenskog velikana i sponzora napred, te brojem i imenom na leđima… Jednostavno, a izuzetno moćno… Međutim, veselje mnogim navijačima Bajerna pokvario je jedan detalj – takav dres je u prošlosti već bio viđen…

Može se reći da se gigant u proizvodnji sportske opreme Adidas previše opustio kada je kreirao Bajernov gostujući dres za sezonu pred nama. Jer, gotovo identičan nosio je madridski Real 2019. godine, a ono što je navijače Bavaraca možda i najviše zabolelo jeste to što su takvu opremu sada već davne 2012/13 nosili fudbaleri Svonsija na utakmicama Liga Kupa.

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike