Spremiš 90 miliona evra i nije ti dovoljno! Inter odbija paklenu ponudu iz Premijer lige!

17.06.2022

15:17

0

Autor: 24sedam

Lautaro Martinez ne mrda iz Milana

Spremiš 90 miliona evra i nije ti dovoljno! Inter odbija paklenu ponudu iz Premijer lige!
profimedia-0693583525 - Copyright Profimedia/ANSA/DANIEL DAL ZENNARO

Totenhem je spremio velike novce ne bi li ispunio želju Antoniju Konteu, ali ni to mu neće biti dovoljno da Lautara Martineza odvede iz Milana.

Kako javlja „Sportitalia“, nekadašnji trener Intera silno je želeo ponovo da sarađuje sa argentinskim reprezentativcem, za njegovu slobodu je „neroazurima“ planirao da ponudi čak 90 miliona evra, međutim osveženje u napadu moraće da pronađe na drugoj strani pošto italijanski vicešampion nema nameru da napadača prodaje ovog leta.

Ono što „pevcima“ predstavlja dodatni kamen spoticanja jeste činjenica da ni Lautaro nema nameru da napušta Milano, tako da ni eventualna ponuda u visini otkupne klauzule (105 miliona evra) verovatno ne bi dovela do realizacije transfera.

Inter se sprema da ovog leta stvori pakleni ofanzivni trio, pošto bi Martinezu trebalo da pridodaju Paula Dibalu i Romelua Lukakua, čija se ozvaničenje transfera očekuju u narednim danima.

To je bez dileme jedan od većih razloga zbog kojeg Argentinac i njegovi zastupnici nemaju nameru da u ovom trenutku menjaju klub, s kojim su prošle godine potpisali novi, petogodišnji, ugovor.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike