Može li neko da razdvoji Partizan i Zvezdu u Superligi? Evo šta kaže šef crno-belih!

07.07.2022

12:39

0

Crno-beli će sezonu otvoriti gostovanjem Javoru

Može li neko da razdvoji Partizan i Zvezdu u Superligi? Evo šta kaže šef crno-belih!
Ilija Stolica10 - Copyright MN Press

Za sutra je zakazan početak nove sezone u Superligi Srbije. Inače, ova će biti posebna jer šampionu donosi direktan plasman u Ligu šampiona. O predstojećim izazovima u srpskom prvenstvu govorio je i šef stručnog štaba Partizana Ilija Stolica.

- Fenomenalna stvar za srpski fudbal. Da li će biti drugačiji, u nekom takmičarskom smislu? Plej-of će doneti veliku neizvesnost u takmičarskom smislu. I mene to raduje. Što više takmičarskih utakmica, koje od svake ekipe iziskuju maksimum je za sve dobro, naravno i za Partizan - kazao je Stolica.

Podsetimo, prošle sezone Crvena zvezda je titulu osvojila sa 100 bodova, dok je Partizan uzeo dva manje. Sada Stolica smatra da će "večiti rivali" opet voditi glavnu reč u šampionskoj trci.

- Verujem da hoće.

A može li neki tim da razdvoji Zvezdu i Partizan.

- U ovom trenutku, to su dva kluba koja se ističu. Veoma dobro je organizovan Čukarički, a sada i Vojvodina. Tu je i TSC, a ima mnogo klubova koji su dosta blizu. Sigurno je da će da bude neizvesnije - zaključio je Stolica.

Podsetimo, u subotu će od 20 časova Partizan gostovati Javoru, dok će 24 sata kasnije Zvezda biti domaćin niškom Radničkom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike