Marko Nikolić ima samo reči hvale za KK Partizan: Klub ima ozbiljan plan, najbolji primer je Obradović!

07.07.2022

12:14

0

Iskusni stručnjak smatra da je i fudbalskoj sekciji potrebna strategija, kao što je to slučaj u košarkaškoj sekciji

Marko Nikolić ima samo reči hvale za KK Partizan: Klub ima ozbiljan plan, najbolji primer je Obradović!
20170418npNikolicM04 - Copyright MN Press

Iskusni trener Marko Nikolić istakao je da je pravi primer kojim putem treba da se ide Košarkaški klub Partizan, koji pravi višegodišnju strategiju kako stići do vrha.

- Imamo primer iz najbližeg okruženja, košarkaškog kluba. Klupa je poverena Željku Obradoviću, najboljem u istoriji igre! I u prvoj sezoni nije osvojio ništa, iako je mogao, bukvalno, na loptu je ispustio priliku da njegova ekipa osvoji titulu. Ali, nije to poenta priče, već činjenica da koncept živi, vidi se jasna ruka, obrisi ozbiljnog plana. Partizan gazi dobrim putem, ima ljude, spremne da iznesu teret i ambicije jakog kluba - poručio je Nikolić.

Bivši trener Partizana smatra da FK Partizan ne treba juriti po svaku cenu za rezultatom, jer onda može da dođe do kraha. 

- Naravno, taj proces mora da krene. Jurnjava za titulom, serija problema, krah i opet sve iz početka. Nije to klub, plan za danas, sutra, prekosutra mora da postoji. Treba li uopšte Partizanu priča o ambicijama? Planski rad isključuje priče o „sečama“, radikalnim potezima - zaključio je iskusni stručnjak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike