Novi defanzivac Partizana poručio Belorusima: Idem u Beograd po titulu!

18.06.2022

20:10

0

Autor: 24sedam

Aleksandar Filipović uskoro stiže u Humsku

Novi defanzivac Partizana poručio Belorusima: Idem u Beograd po titulu!
Olivije Žiru i Aleksandar Filipović - Copyright Profimedia

Partizan bi uskoro trebalo da dobije drugo pojačanje za novu sezonu. Mladi levi bek Zlatan Šehović vratio se nedavno u klub iz Humske, a na crno-belu stranu Topčiderskog brda u narednih nekoliko dana stiže i Aleksandar Filipović.

Iskusni defanzivac, koji može da odgovori na više pozicija u poslednjoj liniji tima oprostio se od Bate Borisova i tom prilikom poručio da u Beograd stiže po titulu.

Podsetimo, Filipović je indirektno bio zaslužan za poslednju liniju Partizanovu titulu 2017. godine, pošto je u tandemu sa novim trenerom „valjka“ Ilijom Stolicom sapleo Zvezdu u finišu sezonu i crno-belima otvorio put do trona.

- Tada sam bio igrač Voždovca. Sada odlazim u Beograd da ponovim uspeh sa Partizanom – kazao je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i dodao: 

- Moram odmah da kažem da nisam razmišljao o odlasku iz BATE-a. Kada sam zimus produžio ugovor sa klubom dao sam sebi zadatak da vratim titulu ovom klubu.

Ipak, usledio je poziv koji je promenio sve.

- Nedavno je zvao novi trener Partizana Ilija Stolica. On je postavljen na funkciju početkom juna, počeo je da traži opcije za pojačanja i pomislio da mogu da pomognem. Odmah se sve brzo odigralo.

Crno-belima je posao značajno olakšala otkupna klauzula od 100.000 evra koju je Filipović imao u ugovoru sa BATE-om.

- Predsednik Kapski nije pravio probleme. Dogovorili smo se još ranije da mogu da idem u slučaju dobre ponude. Uvek sam se borio za ovaj klub, uvek sam davao 100 posto. Ljudi su to prepoznali. Nadam se da će navijači shvatiti moju odluku, i prihvatiti da odlazim u Partizan - kazao je Aleksandar Filipović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike