Srbin se "ukopao" snimkom! Zbog "Brate, ubio sam ih..." Mudrinski ostao bez odličnog ugovora! (VIDEO)

01.07.2022

11:21

0

Autor: 24sedam

Iznervirao je upravu Celja

Srbin se "ukopao" snimkom! Zbog "Brate, ubio sam ih..." Mudrinski ostao bez odličnog ugovora! (VIDEO)
Ognjen Mudrinski - Copyright MN Press

Ognjen Mudrinski će po svemu sudeći ostati bez ugovora sa Celjem. I to zbog svoje nepromišljenosti. Nekadašnji napadač (između ostalih) Crvene zvezde je prošlu sezonu odigrao u Mariboru, kao pozajmljeni fudbaler Jagelonije i ostavio odličan utisak. Bio je najbolji igrač slovenačkog prvenstva, bio je deo idealnih 11 lige i osvojio titulu sa Mariborom.

Ali je sada objavio snimak zbog kojeg se uprava Celja predomislila. Srpski napadač se pohvalio kako će dobiti bogat ugovor.

- Brate, ubio sam ih! Ubio... Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. Ajde, vidimo se brzo - ispričao je uz smeh Mudrinski.

Dnevnik Ekipa iz Ljubljane opisao je zašto su pregovori stopirani.

- Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija, ali iz pouzdanih izvora nam je rečeno da su ljudi iz Celja precrtali srpskog špica pošto su odgledali snimak, iako su bili pred dogovorom i radili na detaljima. Reakcija uprave Celja na video u kome fudbaler ismeva njihovu velikodušnost je potpuno razumljiva i logična.

Ono što je Mudrinski uradio prevazilazi granice dobrog ukusa. Da ne pominjemo poštovanje prema klubu koji bi mu obezbedio dovoljno novca za miran ostatak života. Kako možete da budete takvi, pitajte Mudrinskog - navodi ekipa.

U slovenačkim medijima nisu se pominjale cifre, međutim, pisalo se bi Celje obezbedilo Mudrinskom daleko više nego što je zarađivao u Mariboru.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike