Zvezda će biti spremna za Radnički, rezultati na pripremama su nebitini! Dragović i saigrači jedva čekaju start Superlige

30.06.2022

12:11

0

Autor: 24sedam

Pripreme u Sloveniji ušle u samu završnicu, urađen je veliki posao

Zvezda će biti spremna za Radnički, rezultati na pripremama su nebitini! Dragović i saigrači jedva čekaju start Superlige
Aleksandar Dragović - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće još jednu utakmicu na pripremama u Sloveniji.

Prvi susret u Superligi je pred vratima (sa niškim Radničkim 10.jula u 20.30), a iskusni štoper Aleksandar Dragović ističe da je ekipa spremna i da svi  jedva čekaju da sezona počne.

- Moramo biti spremni za početak prvenstva. Vredno treniramo za taj datum i utakmicu protiv Radničkog. To je najbitnije. Rezultati na prijateljskim mečevima nisu toliko bitni, već nam je bitnije da se što bolje fizički pripremimo. Hvala bogu, niko se nije povredio, osim Pankova. Nadam se da će se on što pre oporaviti i vratiti na treninge. Mi ćemo biti spremni za 10. jul - rekao je Dragović i posebno pohvalio mlade saigrače:

- Kada sam bio mlađi, bio sam dosta nervozan, a verujem da su sada i oni. Ne samo ja, nego cela ekipa želi da pomogne mlađim saigračima da napreduju. Oni se trude da slušaju i na dobrom su putu -  završio je razgovor za klupski sajt Dragović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike