Čudo u Engleskoj, Levi odrešio kesu: Totenhem daje 100.000.000 za dvojac Evertona!

29.06.2022

11:29

1

Pevci koriste situaciju i prave napadački trio koji će možda biti najbolji u Premijer ligi

Čudo u Engleskoj, Levi odrešio kesu: Totenhem daje 100.000.000 za dvojac Evertona!
profimedia-0685775371 - Copyright Profimedia

Jedan od najtežih i najštedljivijih ljudi u fudbalu rešio je da se "otvori". Predsednik Totenhema Danijel Levi spreman je da potroši 100 miliona funti (115 miliona evra) za dvojac Evertona Rišarlison-Entoni Gordon.

To je izgleda način da se nađe golgeter, iako je trener Antonio Konte imao drugačije planove. Svejedno, ako bi se napadač Rišarlison i krilo Gordon priključili Totenhemu, dobili bismo, na papiru, ubilački napad Pevaca. 

Tamo je već Konte, uz Levandovskog verovatno najkompletnija čista "devetka" današnjice, kao i Son Heung-min, možda i najbolji finišer trenutno u fudbalu.

Kako piše San, Levi je večerao sa predsednikom Evertona Bilom Kenrajtom da se dogovore oko detalja.

Totenhem je voljan da 80 miliona funti da odmah, a 20 kroz razne bonuse za dvojicu zvezda sa Gudison parka.

Everton je navodno spreman da proda Rišarlisona za 50 miliona funti, njega i Čelsi navodno juri, a i sam Brazilac je više nego spreman da promeni sredinu. Ipak, "karamele" su u više navrata isticale da Gordona neće prodati jer ga navijači obožavaju.

Član U21 reprezentacije Engleske je navodno spreman da se preseli u London, dok se Spursi nadaju da je ova ogromna ponuda za dvojicu igrača nešto što s e ne može odbiti.

Totenhem se nada da Everton neće mnogo "zatezati" jer je u ozbiljnim finansijskim problemima. Klub mora da smanji svoje dugove do kraja finansijske godine, što je na kraju ove nedelje.

Everton to mora da uradi da bi se uskladio sa pravilima Premijer lige oko profita i održivosti.

Što se tiče Totenhema, on je prošle sezone izborio Ligu šampiona, a sada ima još veće ambicije, pošto će ovo biti prva puna sezona Antonija Kontea na klupi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike