Žule Stojković se oglasio prvi put nakon otkaza i brojnih uvreda: Navikao sam, bio sam na meti navijača Partizana!

24.06.2022

13:56

0

Loši dani su iza nekadašnjeg kapitena Zvezde

Žule Stojković se oglasio prvi put nakon otkaza i brojnih uvreda: Navikao sam, bio sam na meti navijača Partizana!
0MET5929 - Copyright MN Press

Još prilikom odlaska iz Crvene zvezde, bilo je jasno da je tadašnji kapiten Filip Stojković, deo tima za sva vremena, te da su mu crveno-bele boje urezane duboku u srcu.

Zato i nije čudilo njegovo pojavljivanje na proslavi titule Zvezde, ali je problem nastao kada su fotografije sa Marakane stigle do Beča.

Popularni Žule je zbog povrede provodio dane u srpskoj prestonici, ali su ljudi iz kluba reagovali nakon što je otkriveno da je boravio na utakmici, te je Stojković suspendovan sa poslednjih utakmica Rapida, a ubrzo je usledio i oproštaj od kluba.

Sada se Stojković, prvi put javno oglašava, nakon brojnih uvreda koje je dobio kako iz kluba, tako i od navijača.

- Pre nego što sam otišao u Beograd razgovarao sam sa sportskim direktorom i doktorom. Bili su upoznati da sam povređen. Obojica su bili za to da odem u Beograd kod fiziotarapeuta kako bih pokušao da saniram povredu. Nisam došao u Beograd da gledam meč. To sam radio u slobodne vreme, jer imam privatan život. Kao i svi drugi igrači - poručio je Filip Stojković.

Navijačima se nije dopalo ni to što  odlučio da karijeru nastavi u ekipi LASK iz Linca.

- Apsolutno nemam problem sa takvim stvarima. Ja sam bio kapiten Crvene zvezde i bio sam prvi na meti navijača Partizana. Uvek sam imao dobar odnos sa navijačima Rapida. Sada moraju da prihvate moju odluku da sam došao ovde. Razumem da su frustrirani. Promene su deo posla, to je fudbal.

Nažalost, naredne sezone neće igrati u evropskom takmičenju.

- Sezonu pre nego što sam došao u Rapid igrao sam Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom. Rapid tada nije bio u Evropi. Baš me briga... Nadam se da ćemo u prvenstvu biti među četiri tima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike