Stolica debitovao porazom, greška golmana koštala crno-bele (VIDEO)

24.06.2022

17:19

0

Rumuni slavili u Ptuju

Stolica debitovao porazom, greška golmana koštala crno-bele (VIDEO)
fk partizan - Copyright Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvoj pripremnoj utakmici u slovenačkom Ptuju.

Rumunska ekipa Kluža bila je uspešnija, te trijumfovala golom iz 35. minuta.

Bio je ovo debi na klupi Ilije Stolice, koji je zbog sitnih problema sa povredama odlučio da odmara najboljeg strelca crno-belih iz prošle sezone, Rikarda Gomeša, ali i mladog Marka Milovanovića.

Ipak, na terenu su bila nova pojačanja, Aleksandar Filipović i povratnik Zlatan Šehović.

Bila je ovo prva utakmica crno-belih na pripremama, jer su zbog malog broja raspoloženih igrača morali da otkažu duel sa ekipom Koper. Koštalo je ekipu Ilije Stolice i to što su na ovom meču igrali bez standardnih štopera, jer Igor Vujačić i Siniša Saničanin stižu u subotu.

Međutim, greška mladog golmana Aleksandra Popovića bila je odlučujuća. U nedostatku defanzivaca, pokušali su crno-beli sa golmanom, koji je "glumio" štopera, te je u akciji u 35. minutu častio Rumune.

Mladi povratnik u redove crno-belih, Zlatan Šehović je vratio loptu golmanu, a ovaj je želeo da odigra dupli pas, kada je Dugandžić uspeo da preseče i lako zatrese mrežu.

Mogao je Partizan da ovaj duel i te kako učini interesantnijim, prilike je ređao Nemanja Jović, opasan je bio i Bibras Natho, ali se rezultat nije promenio.

Na klupi za rezerve su, između ostalih, Terzić, Lutovac, Milovanović, Baždar, a s obzirom da se tek priključio ekipi u Ptuju, neće se skidati Patrik Andrade.

Sastav Partizana za meč sa rumunskim Klužom izgledao je ovako: Popović – Filipović, Šehović, Jevtović, Urošević – Zdjelar, Fejsa – Menig, Natho, Jović – Holender.

Naredna provera crno-bele očekuje za četiri dana, kada će se igrati sa Spartakom iz Trnave, dok je meč sa ekipom Fenerbahčea 2. jula i igraće se u Gracu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike