Partizanovo iznenadno pojačanje! Rikardov zemljak stiže u Humsku, ugovor na tri godine čeka samo potpis!

21.06.2022

20:07

0

Crno-beli dogovorili saradnju sa doskorašnjim vezistom Karabaga

Partizanovo iznenadno pojačanje! Rikardov zemljak stiže u Humsku, ugovor na tri godine čeka samo potpis!
Patrik Andrade - Copyright Profimedia

Kao grom iz vedra neba iznad Humske je zasijalo novo pojačanje Partizana. Kako piše „Telegraf“, crno-beli su dogovorili saradnju sa Patrikom Andradeom koji na Topčidersko brdo stiže kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Karabagom.

Novog fudbalera „valjka“ u ekipi Ilije Stolice čeka zemljak Rikardo Gomeš, što će sigurno u značajnoj meri olakšati i ubrzati proces adaptacije na novu sredinu vezisti kojeg u Humskoj čeka spreman trogodišnji ugovor, piše beogradski portal.

Izgleda da su vodeći ljudi Partizana ovoga puta odradili dobar posao u smislu skrivanja karata, jer se Andradeovo ime pojavilo ni od kuda za širu javnost, iako su pregovori sa njegovim agentom bili prilično izazovni s obzirom da je reprezentativac Zelenortskih ostrva kao slobodan agent imao još ponuda na stolu posle dobre sezone u Azerbejdžanu.

Ipak, crno-beli su bili uporni i strpljivi, što je rezultiralo agentovim dolaskom u Beograd u ponedeljak, kada su utanačeni i poslednji detalji ugovora koji bi trebalo da bude ozvaničen do kraja nedelje, s obzirom da se iskusni vezista (29) u sredu očekuje u Beogradu na lekarskim pregledima i finiširanju dogovora.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike