Mrkela nije krio zadovoljstvo zbog novog igrača, pa progovorio o odlascima: Imali smo jedan dogovor

21.06.2022

13:48

0

Crveni-beli jači za dva igrača

Mrkela nije krio zadovoljstvo zbog novog igrača, pa progovorio o odlascima: Imali smo jedan dogovor
0MET1000 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je u dva dana promovisala dva igrača, pa je tako nakon Kingsa Kangve, na Marakanu stigao i Osman Bukari, a sportski direktor kluba, Mitar Mrkela pronašao je i prostora da progovori o potencijalnim odlascima.

Bukari je ujedno i peto najskuplje pojačanje u istoriji kluba, pošto je plaćen dva miliona evra, a Mrkela nakon predstavljanja nije krio zadovoljstvo zbog potpisa.

- Drugo pojačanje u prelaznom roku je Osman Bukari, igrač koji dolazi iz Genta. Bio je poslednju sezonu na pozajmici u Nantu. Profil je igrača kakvog do sada nismo imali, klasično krilo sa odličnim driblingom i velikom brzinom. Očekujemo da dobijemo ono što nismo imali na desnoj strani, probojnost i dosta asistencija. Verujem da će se brzo uklopiti i očekujem da sa njim budemo još jači kao tim - rekao je Mrkela, te se osvrnuo na cenu novajlije:

- Susrećemo se s time konstantno. Do sada smo, bar kad je Evropa u pitanju, uvek igrali i prolazili ekipe koje su budžetima višestruko jače od nas. Trudimo se da pažljivo biramo i do sada smo, kad je rezultat u pitanju, imali dosta uspeha. Verujem da će Bukari, koji je mlad igrač a ima određeno iskustvo, biti igrač koji će doneti Zvezdi novi iskorak.

Nakon što je obelodanjeno da Bukari stiže, u javnosti se otvorila tema oko odlaska Ohija.

- Znate da je Ohi došao kao slobodan igrač. Dao je devet golova u prvenstvu, dva u Kupu, to je dobar učinak za špica. Imali smo dogovor kad je dolazio, ako se pojavi neka povoljna prilika i za klub i za njega, da može da ide. Mi smo uvek u pripravnosti, pratimo situaciju i ako bude Ohi odlazio, doći će novi igrač na njegovu poziciju - zaključio je Mrkela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike