Krosova iskrenost iznenadila Real Madrid! Nemac pokazuje šta znači lepo vaspitanje

21.06.2022

06:17

0

Autor: 24sedam

Kakav bi fudbal postao sport da ga igra više ljudi kao što je Toni Kros

Krosova iskrenost iznenadila Real Madrid! Nemac pokazuje šta znači lepo vaspitanje
Uroš Račić i Toni Kros - Copyright AP Photo

Nemački vezni igrač Toni Kros (32) nije želeo da produžava ugovor sa Real Madridom dok ne bude siguran da će i sledeće godine igrati na vrhunskom nivou.

Sjajni Nemac, prema saznanjima radio stanice "Kadena Ser" rešen je da odradi postojeći ugovor sa evropskim šampionom i da tokom naredne sezone odluči šta će dalje raditi u karijeri.

Ostanak u Madridu dolazi u obzir jedino ako bude zadržao nivo igara iz prethodnih godina kada je zajedno sa Lukom Modrićem i Kazemirom carovao na sredini terena. Ovakav gest Krosa, prema Kadena Ser, objašnjava njegovu želju da klub ne dovede u poziciju svog taoca ako ne bude igrao dobro. 

Za ovakvu iskrenost od kluba je dobio zahvalnost i otvorenu ponudu za produženje ugovora tokom cele godine, kad god odluči da je dobar momenat za to.

Kros je došao u Real 2014. godine za 25 miliona evra iz minhenskog Bajerna. Nemački fudbaler koji je postao šampion sveta 2014. u Brazilu od tada je osvojio četiri Lige šampiona (2016, 2017, 2018. i 2022.) sa španskim gigantom. Ukupno sa Realom ima 17 trofeja, uključujući tri titule prvaka Španije (2017, 2020. i 2022).

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike