Poljak izbačen iz reprezentacije, jer je ostao da igra u Moskvi! Nema ništa sramnije od skrivanja iza blagostanja!?

20.06.2022

17:51

0

Kraj karijere na sumanut način

Poljak izbačen iz reprezentacije, jer je ostao da igra u Moskvi! Nema ništa sramnije od skrivanja iza blagostanja!?
profimedia-0687556121 - Copyright Profimedia

Od samog početka nemaria između Rusije i Ukrajine, i svet sporta je dosta patio. Udari su sa svih strana, suspenzije redovne, a sada je sve otišlo i na viši nivo.

Naime, zamenik ministra spoljnih poslova Poljske Marčin Pšidač kritikovao je transfer poljskog defanzivca Maceja Ribusa iz Lokomotive u moskovski Spartak.

32-godišnji fudbaler je odlučio da ostane u Moskvi, a odluka da ostane u Rusiji, koštala ga je odstranjivanja iz reprezentacije Poljske. Drugim rečima, suspendovan je iz reprezentacije i neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru, jer je ostao da igra u Rusiji.

Poljak je potpisao ugovor do 2024. godine, a kako je njegov agent naveo, defanzivac se odlučio da ostane iz bezbednosnih razloga i za dobro svoje porodice, njegova žena je Ruskinja, deca mu odrastaju u Moskvi i navikli su na tamošnji život.

 

 

- Nema ništa sramnije od skrivanja iza 'blagostanja svoje porodice', a u stvari je to samo veliki novac. Nadam se da neće biti više mesta za njega u reprezentaciji. Čast mi je igrati u majici sa orlom na grudima. Samo oni koji su toga svesni - napisao je Pšidač na društvenim mrežama.

Ribus je zabeležio 66 nastupa za reprezentaciju Poljske.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike